Mahama’ s Exclusive Shop

За Центъра

Как Помагаме

Индивидуална програма

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Лайф коучинг

Лайф коучингът е по своята същност компилация от техники, които вашият коуч прилага в защитена и контролирана среда, с цел. Целта на коучинга обикновено поставяте вие – искам да съм по-спокоен, искам да успея със старт-ъп идеята си, искам да имам здраво и хармонично семейство. Но често ние самите не знам какво всъщност искаме. А още по-често не знаем как да постигнем каквото искаме.
Обикновено сме опитвали вече по-начините, които знаем, сблъскали сме се със себе си и другите и стигаме в кабинета на коуча, когато едно от следните неща се е случило:

  1. Близо сме до бърн-аут. Изтощили сме физическите си, емоционалните си и металните си запаси до степен, в която организмът ни отказва да работи. Чуваме в главата си някоя от следните фрази : няма смисъл вече да говоря, няма пък да го направя, не ми пука, да става каквото ще, никой не ме разбира, за нищо не ставам, аз съм пълен провал….. Тялото ни започва да ни дава знаци на преумора: не можем да се събудим, изнервени сме, крещим, правим всичко с много усилия. Разболяваме се. Отношенията ни с близките се обтягат, стават взривоопасни, дразнещи и конфликтни.
  2. Загубили сме нещо важно за нас- партньор, работа, самочувствие, увереност, пари, смисъл. Не знаем какво да правим и не знаем накъде да вървим. 

    3.Ходили сме на терапия, на лекар, говорили сме с всички приятели и близки 100 пъти на една и съща тема. И нищо. 

Тогава идва ред на личния ви лайф коуч. Чрез система от въпроси, заедно ще категоризирате, етикетиране и преведете на езика на разума всички аспекти от ситуацията, в която се намирате. Ще изясните причините, последствията и начините да се излезе от задънената улица. Коучът, в първия етап от вашата работа, е в ролята на психолог, анализатор и активен слушател. На следващ етап заема позиция на ментор, учител и говорител, който да поеме контрола над действията и навиците, които ви вредят и да се увери, че ще изпълните докрай процеса. На третия етап, коучът заема позицията на равноправен партньор, помощник и треньор, наблюдател, за да подкрепя и да се радва на постиженията ви. 

Как ще ни помогне лайф коучингът по метода Махама?

За разлика от стандартния лайф коучинг, в Mahama’s Life School сме разработили изцяло нов подход към казусите на нашите клиенти. Вярваме, че хората не са еднакви. Вярваме, че всеки има различен, уникален код и за да бъде разгадан, разбран и препрограмиран този код, се изискват дълбоки познания не само в областта на коучинга, но много знания и опит в областта на човешката природа, поведение, функции на съзнанието, процеси на нервната система, тялото и същност на емоциите. Затова Коучингът в Mahama’s e холистичен, индивидуализиран, базиран на диагностичен анализ на вашето тяло, ум и емоции. Комбинация от техники, които далеч надхвърлят границите на лайф коучинга и достигат до квантови формули и закони на Вселената. Това не е просто коучинг. Това е партньорство в приключението, наречено Живот.

Партньорство, което носи динамика, приятелство, споделеност и радост. Но също трансформация, работа и много мисъл.

В Mahama’s всичко е лично. Затова и клиентите ни никога не ни заменят.

С любов и благодарност за доверието:

Мая Бонева Махама

галерия

снимки от центъра

Call Now Button