За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Как Помагаме

как_помагаме

Mahama‘s Life School предлага услуги и индивидуални програми, които са уникални и ексклузивни за България. Подходът ни е холистичен – с мъдрост, знание и щипка магия. Предлагаме цялостен поглед и преценка на индивидуалното състояние, защото това е най-добрият метод. Така ще предложим най-точните за вас грижа и терапии.
Нашите експерти ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас услуга, в зависимост от личните ви нужди.

Запознайте се с всичко, което Mahama’s Life School може да Ви даде безрезервно и с професионализъм.

Техники

лайф коучинг

Искаш ли да си щастлив и да живееш със страст? Мечтаеш ли да си успешен в работата, а любовта ти да е споделена? Къде се виждаш след 5 години? А знаеш ли как ще стигнеш до там? Повтаряш ли едни и същи грешки? Разочарован ли си от живота? За всичко това и за още много може да ти помогне лайф коучингът.

image
image

биорезонанс

По време на сесия с INDIGO Biofeedback клиентът носи гривни за китките, глезените и лента на главата. Сензорите / електродите удобно четат електрическите импулси от тялото и изпращат информацията до компютъра, който действа като устройство за наблюдение. Биофийдбекът се прилага върху конкретни области на тялото / ума, които най-много се нуждаят от намаляване на стреса и промяна въз основа на информацията, преведена от устройството за биологична обратна връзка на компютърния екран.

невро-лингвистично програмиране

Как да успея в кариерата? Как да възпитам детето си? Защо ми е толкова трудно да говоря със собствените си родители? Как да съм по-привлекателен за отсрещния пол? Въпроси, които почти всеки човек си е задавал. А знаете ли, че никой въпрос не се появява без вече да съществува и неговият отговор. А отговорът може да е кратък – НЛП.

image
image

хомеопатия

Често ли боледуваш? Повтарят ли се често неразположенията ти? Търсиш ли най-добрият лек за детето си? Омръзнало ли ти е да реагираш на болестта с агресивни и скъпи лекарства? А чудел ли си се дали проблемът не е по-дълбок? Ако някога си си задавал тези въпроси, продължи да четеш, защото хомеопатията може да е техният отговор.

хипнотерапия

Защо се чувстваш по начин, по който не искаш да се чувстваш? Защо не успяваш да се освободиш от вреден навик? Пробвал си всичко, но не успяваш да го промениш. С хипнотерапията лесно и естествено можеш да навлезеш в състояние на приятна дълбока отпуснатост, да стигнеш до подсъзнанието си и да се отървеш от вредни навици или преживявания.

image
image

нейрографика

Искаш ли по-спокоен, фокусиран, подреден и балансиран живот, постигнат с рисуване? Да, възможно е! Когато рисуването е нейрографика.

Техники

лайф коучинг

Искаш ли да си щастлив и да живееш със страст?
Мечтаеш ли да си успешен в работата, а любовта ти да е споделена?
Къде се виждаш след 5 години? А знаеш ли как ще стигнеш до там?
Повтаряш ли едни и същи грешки?
Разочарован ли си от живота?

За всичко това и за още много може да ти помогне лайф коучингът.

биорезонанс

По време на сесия с INDIGO Biofeedback клиентът носи гривни за китките, глезените и лента на главата.
Сензорите / електродите удобно четат електрическите импулси от тялото и изпращат информацията до компютъра, който действа като устройство за наблюдение. Практикуващият биофийдбек е конкретни области на тялото / ума най-много се нуждаят от намаляване на стреса и промяна въз основа на информацията, преведена от устройството за биологична обратна връзка на компютърния екран.

невро-лингвистично програмиране

Как да успея в кариерата?
Как да възпитам детето си?
Защо ми е толкова трудно да говоря със собствените си родители?
Как да съм по-привлекателен за отсрещния пол?
Въпроси, които почти всеки човек си е задавал. А знаете ли, че никой въпрос не се появява без вече да съществува и неговият отговор. А отговорът може да е кратък – НЛП.

хомеопатия

Често ли боледуваш?
Повтарят ли се често неразположенията ти?
Търсиш ли най-добрият лек за детето си?
Омръзнало ли ти е да реагираш на болестта с агресивни и скъпи лекарства?
А чудел ли си се дали проблемът не е по-дълбок?

Ако някога си си задавал тези въпроси, продължи да четеш, защото хомеопатията може да е техният отговор.

хипнотерапия

Защо се чувстваш по начин, по който не искаш да се чувстваш? Защо не успяваш да се освободиш от вреден навик? Пробвал си всичко, но не успяваш да го промениш. С хипнотерапията лесно и естествено можеш да навлезеш в състояние на приятна дълбока отпуснатост, да стигнеш до подсъзнанието си и да се отървеш от вредни навици или преживявания.

нейрографика

Искаш ли по-спокоен, фокусиран, подреден и балансиран живот, постигнат с рисуване?
Да, възможно е! Когато рисуването е нейрографика.

Индивидуална програма

по метода

3-месечната индивидуална програма на Mahama’s Life School, холистичния център с автентичен подход в България, се изготвя и съгласува с всички петима експерти, участващи в диагностиката и цялостната програма.

всички специалисти

ВСИЧКИ ТЕХНИКИ

индивидуален подход

виж всички пакети

индивидуални услуги

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ УСЛУГИ

One on ONE/On-Line Coaching 

Продължителност

60 мин.

описание

Едникратна консултация по наболял проблем, съвет за бъдещи стъпки в коучинга. Помощ при взимане на решение/ ежеседмични срещи с избран специалист извън програми или пакети.

Биорезонанс

Продължителност

60 мин.

описание

Пълна картина на вашето физическо, емоционално и неврологично състояние в рамките на 60 мин. Апаратът открива процеси, които са трудно диагностицирани от медицината или лекарят ви не се сеща за тях посредством  14000 честоти подадени към вас.

Първоначална диагностика биорезонанс

продължителност

120 мин.

описание

Още по-пълна картина на вашето физическо, емоционално и неврологично състояние в рамките на 120 мин на  биорезонансен апарат с двама специалиста, за по-задълбочен анализ.

Акутна хомеопатична консултация

продължителност

45 мин.

описание

Последваща терапия след изписване на хомеопатично лекарство или акутно състояние, което трябва да се отработи веднага. Първа стъпка е преминаване през хомеопатичен конституционален тип, а всяка следваща е акутна хомеопатична консултация извън програма или пакет.

Хомеопатичен конституционален тип

Продължителност

60 мин.

описание

Хомеопатично интервю за определяне на хомеопатичния конституционален тип, конституционално лекарство и хомеопатичния архетип. Има за цел да допринесе към профила на клиента при изготвянето на индивидуална терапевтична или коучинг програма, както и да разреши съществуващи проблеми на организма.

Нейрографика

Продължителност

60 мин.

описание

Нейрографиката съчетава работа със съзнанието и подсъзнанието.
Така могат да се решат проблеми като: намаляване на страхове, преодоляване на блокажи, придобиване на увереност за нови неща, саботажи и граници, които дори не подозираме, че си поставяме и други.

Коучинг за двойки или семейства

продължителност

60 мин.

описание

Еднократна one-on-one коучинг сесия за подобряване на взаимоотношенията между двойки, семейства, партньори и приятели. Нужно е присъствието и на двамата.

Кратка консултация по телефона

продължителност

15-20 мин.

описание

Консултация с избран специалист при спешни въпроси или нужда от кратък разговор.

Пакети

Индивидуална 3-месечна програма

продължителност

3 месеца

описание

Специализирана 3-месечна програма комбинираме техники от различни области на въздействие върху твоето съзнание и подсъзнание за постигане на дългосрочни резултати.

13 Steps

продължителност

3 месеца

описание

13 стъпки към личната сила е иновативна програма за комплексно развитие. Тя следва логиката и е структурирана по такъв начин, че да гарантира плавен и траен растеж във всички ключови зони на личността.  Работим 13  седмици с 13 нейрографични алгоритъма.

Welcome Pack / Mahama’s Team

продължителност

2 месеца

описание

Пакет от 5 сесии за хората, които не ни познават, но искат да разберат повече за екипа и техниките ни. В него ще ви срещнем с ефекта и възможностите на  биорезонансанейрографикатакоучинга, хомеопатията и невро-лингвистичното  програмиране ще ви разкажем защо и как работят в синхрон.

8 Pack 4 Yourself

продължителност

2 месеца

описание

Пакет от 8 терапевтични сесии с избран специалист или пъзел от техники. Получавате гарантиран час с вашия терапевт за 8 поредни седмици, последователна работа по вашия проблем стъпка по стъпка, изграждане на връзка с вашия терапевт, необходима за резултатна работа по-нататък и още…

 

Уравнение на Дирак или как да случим любовта

продължителност

8 процедури

описание

Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали.

Важи ли това за любовта, връзките и взаимоотношенията изобщо?

KNOW ME WELL

продължителност

4 сесии

описание

Пакет за хората, които искат да опознаят себе си и проблемите си в дълбочина. В рамките на 4 сесии с вашият специалист ще премиите през серия от най-добрите коучинг и НЛП тестове за оценка и анализ на вашия личностен профил. Какви кодове от миналото ви пречат или помагат днес и още.

Моят личен хомеопат

продължителност

4 сесии

описание

Този пакет е за вас, ако предпочитате да се лекувате без употребата на тежки медикаменти и вярвате, че здравето е съвкупност от емоционално, ментално и физическо благосъстояние. Ако страдате от повтарящи се, хронични или настоящи заболявания. 

 

4 Pack

продължителност

4 сесии

описание

Терапевтичен курс с един специалист. Пакет от 4 индивидуални сесии оne-on-one с продължителност 4 седмици ( по веднъж седмично). 

8pack

продължителност

8 сесии

описание

Терапевтичен курс с един специалист. Пакет от 8 индивидуални сесии оne-on-one с продължителност 8 седмици ( по веднъж седмично). 

No time for stress / Lazy pack

продължителност

4 сесии

описание

Пакет за хората, които искат да си помогнат при физически и емоционални проблеми, но нямат време, желание или настройка за цялостна личностна промяна. Работите много, задълженията ви преследват, а вие искате просто малко спокойствие

 

Beauty pack

продължителност

10 процедури

описание

Можем да влияем на кожата и нейното състояние, да намалим бръчките, двойната брадичка, назолабиалните бръчки и още много. Не се изискват инвазивни и потенциално вредни за здравето процедури? Биорезонансния квантов апарат може да се справи в рамките на 10 процедури.

Weight loss

продължителност

10 сесии

описание

В 10 процедури с  биорезонансен апарат, сме се постарали да подберем честотите така, че да сме от помощ на всички, които се борят с наднормено тегло и излишни мазнини. Програмата стимулира метаболизма, подава нискочестотен ток, за да стопи излишните мазнини, диагностицира причините.

Виж индивидуалните услуги

Call Now Button