За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

биорезонанс
Биорезонанс

Какво е биорезонансов квантов фийдбек?

Да започнем с наука. Биорезонансната диагностика и терапия е част от последните доказателства на квантовата физика. Базирана на доказателството, че всеки жив организъм, клетка, орган, бактерия, вирус, паразит имат собствено магнитно поле и следователно притежават свойствата честота на вибрацията и електромагнетизъм, биорезонансната терапия се оказва един евтин, цялостен и напълно логичен метод, който да замести купища изследвания и разговори с лекари и специалисти. Как? В софтуера на нашата „ машина“ са заложени 14 000 честоти, считани за златна среда за един здрав орган, система, клетка. Посредством проводници, апаратът ще подаде всички тези честоти към вашето тяло и ще измери отговорът ( честота на вълната, електромагнитното поле), който вашето тяло ще върне. Софтуерът ще сравни честотите и спрямо получената информация ще ни покаже какво в него не е наред. И не само! Освен пълна диагностика на физическо, емоционално и ментално ниво, апаратът ще коригира отклонението като изпрати към съответната проблемна зона, нейната здравословна вибрация.

Как се разболяваме?

Клетките в тялото ни комуникират помежду си чрез своите електромагнитни полета. Когато външни фактори като стрес, токсини, храни, вируси, бактерии, гъбички, паразити, привнесат своята честота, комуникацията между нашите клетки се нарушава. Това води до сигнал за паника в нервната ни система, тъй като функцията на органите се нарушава, както и взаимодействието между тях. Това афектира имунната система, организмът е зает с алармите си и войната с чуждото присъствие. Биорезонансът връща линията на комуникация на правилната честота.

Защо закъсняваме с лечението?

Стандартните медицински тестове се правят, когато тялото е вече болно. Изпуснат е дълъг момент на превенция това да се случи и болестотворната вибрация е победила. Биорезонансната технология засича съществуването на чуждо или нездравословно поле още преди да сме получили последствия от него.

Защо избрахме да ви предложим биорезонансов квантов фийдбек?

1. Пълна картина на вашето физическо, емоционално и неврологично състояние в рамките на 60 мин. За да постигнем това без биорезонанс имаме нужда от кръвни изследвания, включително хормонални, дефицити на витамини, минерали, анемии, скенер, ядрено магнитен резонанс, финес диагностика и др. Изследванията отнемат време, пари и нерви, а понякога се оказват и непродуктивни.

2. Открива процеси, които са трудно диагностицирани от медицината или лекаря ви не се сеща за тях. Пример: нива на GABA или непоносимост към вещества.

3. Няма нужда да се разхождате из града, просто удобно седите в комфортна среда и си говорите с терапевта си.

4. Методът е безболезнен, неинвазивен, дори приятен. Може да се прилага и на деца.

5. И най- важно: цялостния профил, който машината ни дава за вас, с детайлите и конкретния проблем, служат на екипа ни като основа, върху, която да разработят цялостен, многопланов , индивидуализиран пакет от техники, с който да работим за вашето здраве на ниво ум, дух и тяло едновременно.

Какво можем да изследваме ?

– Наличие на вируси, бактерии и паразити по вид и местоположение в организма.

– Биохимични показатели, витамини, невротрансмитери, хормони и др., и тяхното участие в хомеостазата в организма.

– Алергии – към вещества, химикали, храни, околна среда и др.

– Нетолерантност към храни

– Психо-емоционални травми, емоционални натрупвания

– Нива на стрес

– Чистота на електромагнитното поле, или аурата.

– И още 14 000 други.

видео

Как работи INDIGO Biofeedback

галерия

снимки от центъра

Call Now Button