За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Как работи биорезонансът? Личен опит
29/11/2022
Биорезонанс

Как работи биорезонансът? Личен опит

Биорезонансният фийтбек е терапия, която се основава на възможността организмът сам да възстановява баланса си. Чрез специален апарат се измерват 14 000 честоти, чрез които, в дълбочина, се анализира и показва състоянието на човек. Това е биорезонансна диагностика. 

Все още не ви е ясно? Нека ви разкажем за биорезонанса и за биорезонансна диагностика през личния опит. Така ще е най-честно. А ние държим да бъдем напълно откровени с вас. 

Росица Николова, копирайтър в Mahama’s Life School, реши да направи терапия с биорезонанс, за да може най-точно да опише какво се случва. 

Лична среща с Вили Влахова, биорезонансен терапевт, може да запишете за 18.12.
В този ден ви предлагаме и специално намаление. 

„Бях чела много за биорезонанса – както чисто технически параметри за апарата, така и мнения на хора, минали през него, както и какви са били техните усещания. Винаги, когато има и апарат, който извършва процедура или терапия, ми се иска да съм по-подготвена – да знам какво точно прави, как работи, какво ще е усещането. 

ПОДГОТОВКА ЗА БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА

Всъщност се оказа много приятно и релаксиращо изживяване. Всяка стая в центъра е със собствен интериор и всички те са изключително красиви. Знам, че може да лежиш, докато се случват нещата, но може и да си седнал на стол. В моя случай беше второто. И се радвам, че се случи така. Напоследък съм изключително изморена и стресирана в работата си и ако полегна в комфортна обстановка, рискът да заспя беше изключително голям. 

На китките, глезените и на главата се поставят накрайници. Следват няколко кратки минути за калибрация. След това се пуска програма, с продължителност около 7 минути. За да не се смесват вибрациите ни, Вили ме оставя сама в стаята. Малко се страхувах, че оставена насaме с мислите си, отново ще започна с плановете и работните задачи, с пропуснатото, това, за което трябва да побързам…

Обикновено точно това се случва, когато остана сама преди заспиване. В резултат на всички бушуващи мисли, безсънието често ми е гост. С учудване установих, че нищо подобно не се случи! Тези 7 минути бяха изключително приятни и спокойни за мен. Сякаш някой беше сложил невидима ръка, която ме успокояваше и мислите ми не бълбукаха както обикновено като вряща тенджера, а някак се бяха укротили. Медитация в чист вид с последвалото спокойствие от това.

КАК ПРОТИЧА ЕДНА БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА И КАКВО МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ?

Първото, което апаратът даде като инфoрмация за мен, бяха проблеми с китките и като цяло с костите. От години имам травма в рамото, заради която и болки в дясната ръка, особено нощем. С възрастта сякаш и проблемите със ставите зачестиха и когато спортувам, изкачвам се по стълби или просто ходя, често се чува пукане и щракане. 

Апаратът може да анализира различни дефицити в организма. При мен се оказа, че такива има за калций, селен и витамин Е2. Една от причините, поради които исках да направя биорезонанс, беше косопадът, от който страдам от много време. Правила съм множество консултации със специалисти, изследвания, прегледи и др.  Пия комплексни витамини за коса, кожа и нокти. Сега вече знам към какво по-конкретно трябва да се насоча, но слагам бележка към себе си да проверя какво спомага за по-доброто усвояване на тези витамини.

„Аурата ти не е чиста“ – ми споделя Вили. На монитора дори мога да видя своето тяло и по тъмното петно, което се е увило около фигурата ми. Каквото и да значи това, не ми харесва! Такова прилепване може да се случи, когато аурата на човек е слаба и може да бъде пробита или когато той е на места с много хора и негативна енергия. Точно такова е мястото, на която работя – отворено пространство с над 100 човека и наситеност от негативни новини.  

Установяваме, че активирам много аларми, но и бързо се поддавам на корекции. Това се случва, когато човек има желание за промяна или когато е без предразсъдъци. Такива са децата. Ето защо при тях биорезонансът работи много добре и бързо. 

Апаратът съветва да ми бъде стимулирана креативността и да се активира вътрешния ми потенциал, защото имам още много какво да покажа, но не го правя. Признавам, че наистина е така. Хората постоянно ми повтарят, че имам талант, че умът ми е красив, но аз, от своя страна, непрестанно се съмнявам в способностите си, вярвам, че винаги може и по-добре, съмнявам, се, че това, което правя е достатъчно и т.н.  

За да продължи програмата, трябва да се мине през определен брой аларми. При мен обаче непрестанно изскачаха нови и нови. Реагирах с аларми на различни емоции – безпокоя се повече за другите, отколкото за себе си; не обичам някой да ми налага мнението си; натрапчиви мисли в главата; умора; липса на любов към себе си; нетърпение, гордост.  

Тюркоаз си намери и носи – ще ти помогне тялото ти да усвоява нутриентите правилно“ – ме съветва Вили. Тюркоазеният цвят ми е любим и нямам никакво съмнение, че носенето на бижута с такъв камък ще ми бъде не само приятно, но и полезно. Аз съм от онези хора, които мнозина мразят – ям много, но не напълнявам! Може би причината наистина е в неправилното усвояване на нутриентите, което засича и машината като резултат. 

Следва друг интересен въпрос – Как се освобождаваш от гнева. А отговорът е „бягам, рева, понякога крещя – на който ме е разгневил или на близък човек, който си го отнася. Знам кои са правилните хората, към които да го насоча, но се сдържам и заради неизлезлия гняв не мога да заспя. Насън се карам с шефката си, с колеги, с други мениджъри.“ Заради този неправилно насочен гняв и безсънието Вили включва в терапията и програма за успокояване на ума.

След процедурата е възможно да се усети леко главоболие. За целта трябва само да се пие много вода. Това би било достатъчно и минава без хапчета.
След терапията може да се появят различни странни желания, като например да миете прозорците. Ако имате желание да го направите – отдайте му се. Тялото сигнализира, че има някакви нужди, така че послушайте го. 

Лична среща с Вили Влахова, биорезонансен терапевт, може да запишете за 18.12.
В този ден ви предлагаме и специално намаление. 

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА

В продължение на няколко дни след биорезонанса се чувствам далеч по-спокойна. Спя добре, заспивам бързо и сънят ми е дълбок и качествен. Познавам по това, че се будя по свежа, при това чак на сутринта. Натрапчиви мисли сякаш да се потулили някъде и не ме измъчват.Около 2 седмици след първата процедура забелязвам, че косопадът ми намалява. Не смея да го призная на глас, всеки път броя колко точно косъма са останали на четката, защото ме е страх да не се разочаровам. Факт е обаче, че стават все по-малко. Не съм променила нищо в дневната си рутина – използвам същата козметика и приемам същите витамини и добавки. 

За максимален ефект е препоръчително да се направят няколко процедури с биофийдбек, както и да се координират с други техники – хомеопатия, нейрографика, коучинг и т.н.“ 

Лична среща с Вили Влахова, биорезонансен терапевт, може да запишете за 18.12.
В този ден ви предлагаме и специално намаление. 

 

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

Call Now Button