За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

КАФЕ и ТАРО
29/11/2022
Новини

КАКВО Е ТАРО?

Каним ви на кафе и Тарo на
17.12 от 11 до 13 часа и на
на 18.12 от 11 до 12 часа

Таро е един от най-интересните начини за изучаване на себе си, обществото и Вселената. Всяка арта от колодата съдържа набор от символи, които заедно създават значение и изграждат психологически портрет, както и описание на личните качества на индивида. Символите на Таро съдържат описание на архетипите и психотиповете на личността, действията и различните черти на характера. За това ние от Mahama’s Life School Ви каним на кафе и таро с нас!

Таро е древна, комплексна система от символи, които изискват специално разчитане. Това не са просто карти, подредени в определена схема. Това е тълкуване, поднесено от самите карти, а да ги разбереш и да преведеш посланието им е цяло изкуство. 

Откъде идват картите? От древни времена хората са мечтали да погледнат в бъдещето, да получат напътствия по трудни въпроси. В днешни дни този древен копнеж малко се е променил, но любопитството и нуждите са си все така същите. Тестетата Таро повдигат завесата на мистерията и помагат да се определят приоритетите, задачите и целите.

Съществуват много версии за произхода на картите Таро. Една от тях гласи, че първите карти са се появили на територията на отдавна потопената Атлантида. Някои учени смятат, че първата колода Таро карти е създадена в Древен Египет, където жреците са били майстори в изучаването на човешките архетипи и предаването на значенията чрез символи.

Добавете към това и чаша ароматно кафе в нашия уютен център – ето това е нашето неустоимо предложение.

УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ТАРО И КАФЕ

С помощта на индивидуална Таро сесия може да разберете какви прегради трябва да преодолеете в живота си, да научите истинската причина за финансовите си неуспехи и да я отстраните, да разгадаете и премахнете пречките, които стоят пред любовта ви.

Главни и малки аркани носят информация в зависимост от мястото им в подредбата. Картите могат да сменят значението си в зависимост от това в какво положение излизат спрямо цялата колода. 

  • Картите не променят съдбата на човек. Те му дават шанс той сам да се промени, да разбере грешките си и да повлияе сам на живота си. 
  • Една от силите на Таро е, че дава възможност да се промени негативната ситуация в позитивна. 
  • Картите Таро са чувствителни към това, което се случва около нас. Те могат да ни кажат и помогнат, когато сме на кръстопът или в трудни моменти. 
  • Те не могат да предвидят точното бъдеще и да му повлияят – всичко зависи само от нас. Не е ли това чудото да си човек – свободната воля. 


КАФЕ И ТАРО ЗА ЛЮБОВ, КАРИЕРА И ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ

Таро  картите са за вас, ако имате въпроси, свързани с

Текущото състояние

Конкретна ситуация

Вземане на решения

Отговор на въпрос

Близкото бъдеще

Преместване или друга промяна в живота

Приятелство, връзка

Търсене на изгубена вещ, човек

Минали животи

Успех – финансов, личен
Измами, спорове

Професионално ориентиране 

Търсене на работа; смяна на работа

Любов и взаимоотношения

Личен живот

Следващата стъпка в живота

Избор между двама партньори

Триъгълник на любовта

Раздяла

Ще продължи ли връзката

Какво ме очаква днес

Таро за самотни жени – за любов и бъдещи връзки

ЗАЩО КАФЕ И ТАРО КАРТИ В MAHAMA’S LIFE SCHOOL Е ТОЛКОВА ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ?

Историята на картите Таро датира от Средновековието, когато гадаенето е било особено разпространено, а жените, които предсказвали бъдещето и не угаждали на клиентите си, били смятани за вещици и изгаряни на клада.  В днешни дни е съвсем различно – опитните гадатели или предсказатели могат да се сдобият с авторитет и статут на високопоставено лице. Избирайте на кого се доверявате внимателно! Търсете хора, които ви вдъхват доверие, имат интуитивност, мъдрост при разчитане, познание и опит. 

В Mahama’s Life School Таро картите са инструмент на коучинга. Те няма да предскажат бъдещето ви, нито решенията ви. Но ще изиграят ролята на разговор със собственото ви подсъзнание и желания, за да ги видите и чуете. Специалистите ни в Mahama ще ви помогнат да начертаете стъпките до постигането им. С малко мистерия и много наука. 

Таро картите са изживяване, което трябва да бъде съчетано с удоволствие. Ако задавате въпрос за личност, която ви е неприятна или самите вие сте в лошо настроение, може да придадете негативна конотация и на самите символи. Затова ви предлагаме чаша кафе и релаксираща атмосфера, в която да се отпуснете. Почувствайте се добре. Направете срещата си с Таро хубаво изживяване. Елате с въпроси – тръгнете си с решения.

Защото ни е грижа. Можем и знаем как.  

Прочетете още от блога на Махама:

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

Call Now Button