За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Връзки и какво правят жените, за да ги провалят?
31/10/2022
My Mahama Видео

Връзки и какво правят жените, за да ги провалят?

„Връзките по принцип са най-големият проблем и най-забавната част от живота“. Това сподели Мая в лайфа си във Фейсбук с Виктор Стоянов на тема връзките, с акцент върху женската гледна точка.

 

Последвайте ни, за да не пропускате бъдещите ни лайфове. 

Може да изгледате цялото видео или да прочетете акцентите тук.

Какви са най-честите грешки, които жените правят?

Защо очакванията са такъв голям проблем?

Имат ли право жените да имат изисквания към партньора си?


„Много често в моя кабинет идват жени, които имат занижени очаквания. Сякаш са отчаяни. А когато една жена прилича на застреляна кошта, ловецът вече няма интерес“-  метафорична е Мая. Но не са ли метафорите такива, точно защото в основата им е истината?

Виктор признава, че е имал връзки, в които всичко се е давало на тепсия и според него точно така се губи искрата. 

„Не се чувстваш ловец, а разлигавено бебе – на което му се поднася всичко наготово.“

ДА БЪДЕМ ИНТЕРЕСНИ САМИ НА СЕБЕ СИ

Жената трябва да има хоби.
Жената трябва да има професия.
Жената трябва да има приятелки.
Жената трябва да има свой собствен ритъм.
Жената трябва да има свой живот преди и след връзката. 

„Не загърбвайте личния си живот, заради връзка. В никаквъ случай не пренебрегвайте себе си. Това влияе на вашето щастие.“ – е съветът на Мая

КАКВО ЗНАЧИ ДА ПОСТАВИМ СЕБЕ СИ НА ПЪРВО МЯСТО?

Задайте си следните въпроси:

Грижите ли се за тялото си?
Храните ли се добре?
Ходите ли на тренировки?
Обличате ли се правилно?

Жизнени ли сте?

Човекът отреща ще усети ли вашата енергия?

„Когато един мъж види срещу себе си жена с проблеми, той просто се опитва да я подмине“ – категоричен е Виктор. 

МЪЖЕТЕ СА ОТ МАРС – ЖЕНИТЕ ОТ ВЕНЕРА. ТОГАВА?

Докато Виктор и Мая подготвят семинар на тази тема, обърете внимание на информацията, която те синтезират: 

„Бъдете онези недостъпни, далечни венерианки, които мъжът наблюдава с телескопа и се чуди как да достигне. Почва да мисли как да намери време, как да се измъкне от работа, когато вие сте свободна само на обяд. На Венера обаче жените нямат телескопи. Те усещат любовта през комуникацията, през грижата и вниманието. Колко време ще ми отдели той, ще стана ли аз по-важна от фитнеса му… И тогава ние се научаваме да се оплакваме една на друга. Грешката обаче е, че ние се опитваме да очакваме това и от Марсианеца.“

Когато мъжът не може да се справи с емоционалния проблем на жената, може да се почувства безсилен да й помогне. Тогава той се прибира в себе си и не се чувства сигурен. Така се случва и първото отдалечаване. 

Личната история на Виктор, когато той не е успял да разбере проблема на жената до себе си – гледайте във видеото. 

УСЕТЕТЕ ТАЙМИНГА НА ПАРТНЬОРА

Ако той е активен рано сутрин, а вечер е уморен – изберете това време, за да споделяте и да искате помощта му. Във времето, когато е изморен, бъдете мила, любвеобвилна, накарайте го да свали бремето от раменете си и да почувства уюта, който създава жената до него. Това е точно времето, в което мъжът сваля гарда си. И тогава той има голяма нужда от женската енергия на своята партньорка. Тогава става емоционален, мек, податлив за диалог.

ЗАЩО НЕ МОГА ДА ПРИВЛЕКА ПРАВИЛНИЯ ПАРТНЬОР?

Един проблем, с който са се сблъсквали много жени. Има ли точен отговор?

Мая:

„Ти седиш 3 дни и чакаш дали ще ти пише, следваш го във Фб, гледаш сторитата му, звъниш на приятелки и ги питаш как да постъпи… Спретете! Ако излъчвате енергията на чакаща жена, той няма да ви се обади. Вие сте фокусирана 24 часа върху него. Той седи и получава вайб, че го чакате и че когато и да ви се обади, сте насреща. Не, момичета! Не правете това. И не си прооменяйте плана за деня, когато той изведнъж се включи.“

 

Виктор:
„Накратко – живейте си живота. Не го мислете толкова много. Бъдете фокусирани върху собствения си живот. Не запълвайте ежедневието и главата си с мисли за него.“

 

МЪЖЕТЕ ТЪРСЯТ ПАРТНЬОР – НЕ СЕКС КУКЛА

Замисляли ли сте се каква е разликата между връзка за една нощ и сериозни отношения. Да, отново стигаме до секса. Според наблюденията на Виктор напоследък „всички сякаш се опитват да впечатляват с външен вид и какво могат да предложат в леглото“. Той обаче е категоричен, че мъжете търсят комуникация. 

„Когато става дума за връзка не за една нощ, мъжете търсим партньор, човек, който да ни разбере, нас, целите ни, да имаме приятел, не само секс кукла.“

Как може да бъде обяснено това през чакрите? 

Енергията се движи през различните чакри.

Когато свръзваме секс още на първа чакра, оставаме точно и само там. Всички останали остават празни. За да се включи сексуална енергия, първо трябва да напълните всички други чакри.

На втора чакра – какво създаваме, какво искам да оставя. Мъжът трябва да усети, че с вас може да твори – семейство, бизнес, пътуване. 

На трета чакра е нашият център – самочувствие, умението на мъжа да хване жената за ръка и да я поведе. На трета чакра се създава увереност, че той може да го направи, че е правилният човек за нас. Докоснете се до неговия интелект и разум. 

Сърдечна чакра – когато той се чувства силен с вас, се събужда и сърцето му. Тогава е моментът да се върнете на първа чакра и да правите секс. 

„До тогава не го преследвайте и не го обсебвайте!“ – е категоричното мнение  на Виктор.

 

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

Call Now Button