За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Как Лали помага с нейрографиката на Виктор Стоянов
05/11/2022
Видео Нейрографика

Първи впечатления на Виктор Стоянов от нейрографиката на Mahama’s Life School

Рисувайки да променим поведението си – това е най-семплото обяснение, което нашият нехрографик Лалка Павлова дава за нейрографиката. Своето предизвикателство да разбере повече за този метод поема Виктор Стоянов. Ако досега сме свикнали да го виждаме повече с роза в ръка, във видеото той държи цветни моливи. А всяко предизвикателство идва, за да ни научи на нещо. 

Въпросите, които задава Виктор, сигурно бихте си задали и вие. Затова ги извеждаме, а вие може да прочетете тук или да изгледате видеото. Опознайте нейрографиката през неговите питания.

ТРЯБВА ЛИ ДА МИСЛЯ ЗА НЕЩО КОНКРЕТНО, ДОКАТО РИСУВАМ?

„Трябва да поставим тема. Сред особеностите на мозъка е да търси решение на някакъв проблем. Рисувайки, ние правим промени в нашето собствено отношение. Темата трябва да е нещо актуално за човека, нещо важно. Може да е и мечта. Формираме каква е мечтата, слагаме я на листа и рисуваме пътя към нея“ – уточнява Лалка Павлова

Невронните пътища са начините, по които кодовете са влезли в нашето съзнание. Рисувайки, можем да ги изведем и да ги променим. 

„Минали събития, които по някакъв начин са ни кодирали, могат да бъдат трансформирани по начин, който да работи за нас“ – ето това е в същината на нейрографиката. 

КАКВО ЗНАЧАТ ТЕЗИ ЛИНИИ НА ЛИСТА?

Рисувайки, правим промени в нашето отношение и състояние. Нейрографиката е много работеща за бизнес, премахване на блокажи и страхове.

Чертаем пътя към мечтата или друг резултат на листа в преносния смисъл. Но нашето подсъзнание го приема като истински път. Тези линии всъщност са зададена посока. Пътната мрежа не е само от една пътечка. Рисуваме много линии на листа. Докато рисува, е важно човек да следва вътрешното си усещане – за дължина, дебелина, пресичане. 

Какво олицетворяват пресичащите се линии – вижте във видеото. 

ОБЪРКАНО МИ ИЗГЛЕЖДА!!!

В процеса на рисуване може да ви се стори, че това, което се получава на листа, е доста объркано. Затова е особено важно да се прави нейрографика със специалист, който да ви води през процеса. 

„Да спрем и да хармонизираме това, което е на листа. Как хармонизираме? Като рисуваме линиите, които бяха за загрявка.“

Виктор е човек, който обича правите и ясни форми и вълнообразните линии го объркват. Каква информация носят тези линии, какви усещания трябва да се проследят и кое е общото между линиите – гледайте във видеото. 

Проблем на Виктор, поставен като тема в нейрографичната сесия, имат много други хора – отлагане на решаване на някакъв проблем само защото той е  неприятен за тях. Нейрографиката действа като „вълшебно хапче в този случай“. Не, с нея няма да избягате от проблема, но тя ще ви фокусира върху Тук и Сега. А с повтарянето на такива сесии ще оставите подсъзнанието си да покаже проблемите в тяхната истинска същност. Защото само открити и определени, те могат да бъдат решени истински. 

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

Call Now Button