За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

КОИ СМЕ НИЕ

Кои сме ние и какво целим?

Добре дошли.
Намирате се на едно неповторимо място. Мястото на вашата реалност.
Тук ние с вас, заедно, ще преоткрием механизмите на Живота.
Тук няма да намерите нищо друго, освен себе си. Тук ще разберете, че мозъкът, този всемогъщ диктатор, е само мускул, който вие тренирате, за да ви служи правилно. Тук ще чуете и разберете езикът на вашите емоции, реакции и как да ги използвате, за да постигате онези мечти, за които дори не смеете да помислите. Тук ще се научите да разбирате, приемате и освобождавате миналото със всичките му ненужни, понякога вредни модели на поведение, мислене и вярвания. Тук ще се срещнете с онова ” магическо” нещо, наречено ” НЕИЗЧЕРПАЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ” . ” Превръщаме се в това и получаваме това, за което мислим”. Казал го е Буда.

Като ваш личен треньор в играта наречена живот, Лайф Коучът е компасът от следната история: Казвала съм я на всички, които са идвали на семинари и обучения, както и на повечето, които са пристигали в моя кабинет да търсят отговорите си. Става дума за Нейно Величество Съдбата и за Негово Превъзходителство Свободният избор. Представете си сега, че пред вас има карта на света. Но тази карта ние ще ползваме като метафора за Живота. Ако попитам всички вас къде искате да отидете, повечето ще изпаднат в състояние, наречено от мен ” ааааааамммммм” ( дъъъъъълго размишляване с богат вътрешен диалог и с многократна смяна на решението, което започва или завършва с ” Не знам”). До тук добре. Тези хора тръгват през пътищата на Живота произволно, в произволно избрана посока, което ги лишава от възможността да се подготвят подходящо за евентуалния терен. Защото им е било трудно да направят избор първоначално. Тогава какво мислите,че ги очаква? Ще ви кажа – избор след избор, след избор на всеки кръстопът, който ще срещнат по пътя си. И какво решение мислите, че ще вземат? Ааммммммм….И така пак произволно нанякъде…В този момент тези хора са изцяло в ръцете на Съдбата. Защо?
Защото Съдбата е начертаните и построени и утъпкани вече, съществуващи пътища по Земята. А свободният избор за кръстопътищата по тях.

Тогава тези хора, никога не стигат където искат, не минават през каквото искат и се налага да се оплакват от горката Съдба, че не е разбрала какво искат, когато ги е попитала. Има друг тип хора. Те ще кажат отивам в Париж. Ще намерят Париж на картата и ще разберат поне, че трябва да се движат на Запад. Това ще стесни изборът им на пътища поне с три четвърти и ще направи изборите им по пътя поне по-целенасочени. Има и трети вид хора. Те ще знаят точно къде отиват. Ще разгледат картата, ще се попитат защо искат да са там и спрямо отговорът на този въпрос, ще изберат подходящ маршрут. Ако искат да си направят приключение – ще минат през коларските пътища, долините и планините и ще нощуват в палатки по време на буря. Ако искат да срещната там човекът , когото обичат, ще си хванат самолет. Разликата между тези хора и предишните е, че знаят къде отиват, съответно знаят и маршрута до там, съответно знаят и какво ще им бъде необходимо по пътя и най- накрая знаят, че избора е бил техен, независимо какво ще предложи Съдбата по начертаните си пътища. И ето така, уморени от пътя, те ще пристигнат точно където са искали и ще обявят себе си за галеници на Съдбата, защото им е дала каквото са искали. колкото по-често им се случва това, толкова повече те ще вярват в своя късмет, успех, способности. Не искате ли и вие това?
Искате. Но не знаете как. С компас, мили мои, с компас. Вашият личен треньор за Живота (smiley)

В името на Вашия успех
Мая Бонева – Махама

видео

Защо Mahama’s Life School е правилният избор

Какви проблеми решаваме?

It’s ok not to be ok!
Ние сме тук, за да ти помагаме да се справиш с всякакви житейски ситуации:

страхове, блокажи, паник атаки, липса на любов, преодоляване на загуба и раздяла с близък,
неудовлетвореност от живота, стрес, напрежение, нови бизнес или личностни цели за развитие и др.

Разполагаме с високоспецилизирана техника, считана за висш пилотаж в диагностиката – квантов биорезонансен скрийнинг по технология на НАСА.

Разполагаме и с лаундж зона, където може да изпиете чаша ароматно кафе, да релаксирате или да поработите. Имаме и специално пространство, в което чрез херцова музика ще се отпуснете и подготвите за своята терапия.

Call Now Button