За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

индивидуални услуги

One on ONE/On-Line Coaching

Продължителност

60 мин.

описание

Едникратна консултация по наболял проблем, съвет за бъдещи стъпки в коучинга. Помощ при взимане на решение/ ежеседмични срещи с избран специалист извън програми или пакети.

Биорезонанс

Продължителност

60 мин.

описание

Пълна картина на вашето физическо, емоционално и неврологично състояние в рамките на 60 мин. Апаратът открива процеси, които са трудно диагностицирани от медицината или лекарят ви не се сеща за тях посредством  14000 честоти подадени към вас.

Първоначална диагностика биорезонанс

продължителност

120 мин.

описание

Още по-пълна картина на вашето физическо, емоционално и неврологично състояние в рамките на 120 мин на  биорезонансен апарат с двама специалиста, за по-задълбочен анализ.

Акутна хомеопатична консултация

продължителност

45 мин.

описание

Последваща терапия след изписване на хомеопатично лекарство или акутно състояние, което трябва да се отработи веднага. Първа стъпка е преминаване през хомеопатичен конституционален тип, а всяка следваща е акутна хомеопатична консултация извън програма или пакет.

Хомеопатичен конституционален тип

Продължителност

60 мин.

описание

Хомеопатично интервю за определяне на хомеопатичния конституционален тип, конституционално лекарство и хомеопатичния архетип. Има за цел да допринесе към профила на клиента при изготвянето на индивидуална терапевтична или коучинг програма, както и да разреши съществуващи проблеми на организма.

Нейрографика

Продължителност

60 мин.

описание

Нейрографиката съчетава работа със съзнанието и подсъзнанието.
Така могат да се решат проблеми като: намаляване на страхове, преодоляване на блокажи, придобиване на увереност за нови неща, саботажи и граници, които дори не подозираме, че си поставяме и други.

Коучинг за двойки или семейства

продължителност

60 мин.

описание

Еднократна one-on-one коучинг сесия за подобряване на взаимоотношенията между двойки, семейства, партньори и приятели. Нужно е присъствието и на двамата.

Кратка консултация по телефона

продължителност

15-20 мин.

описание

Консултация с избран специалист при спешни въпроси или нужда от кратък разговор.

Виж пакетите

Call Now Button