За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Пакети

Индивидуална 3-месечна програма

продължителност

3 месеца

описание

Специализирана 3-месечна програма комбинираме техники от различни области на въздействие върху твоето съзнание и подсъзнание за постигане на дългосрочни резултати.

13 Steps

продължителност

3 месеца

описание

13 стъпки към личната сила е иновативна програма за комплексно развитие. Тя следва логиката и е структурирана по такъв начин, че да гарантира плавен и траен растеж във всички ключови зони на личността.  Работим 13  седмици с 13 нейрографични алгоритъма.

Welcome Pack / Mahama’s Team

продължителност

2 месеца

описание

Пакет от 5 сесии за хората, които не ни познават, но искат да разберат повече за екипа и техниките ни. В него ще ви срещнем с ефекта и възможностите на  биорезонансанейрографикатакоучинга, хомеопатията и невро-лингвистичното  програмиране ще ви разкажем защо и как работят в синхрон.

8 Pack 4 Yourself

продължителност

2 месеца

описание

Пакет от 8 терапевтични сесии с избран специалист или пъзел от техники. Получавате гарантиран час с вашия терапевт за 8 поредни седмици, последователна работа по вашия проблем стъпка по стъпка, изграждане на връзка с вашия терапевт, необходима за резултатна работа по-нататък и още…

 

Уравнение на Дирак или как да случим любовта

продължителност

8 процедури

описание

Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали.

Важи ли това за любовта, връзките и взаимоотношенията изобщо?

KNOW ME WELL

продължителност

4 сесии

описание

Пакет за хората, които искат да опознаят себе си и проблемите си в дълбочина. В рамките на 4 сесии с вашият специалист ще премиите през серия от най-добрите коучинг и НЛП тестове за оценка и анализ на вашия личностен профил. Какви кодове от миналото ви пречат или помагат днес и още.

No time for stress / Lazy pack

продължителност

4 сесии

описание

Пакет за хората, които искат да си помогнат при физически и емоционални проблеми, но нямат време, желание или настройка за цялостна личностна промяна. Работите много, задълженията ви преследват, а вие искате просто малко спокойствие

 

Beauty pack

продължителност

10 процедури

описание

Можем да влияем на кожата и нейното състояние, да намалим бръчките, двойната брадичка, назолабиалните бръчки и още много. Не се изискват инвазивни и потенциално вредни за здравето процедури? Биорезонансния квантов апарат може да се справи в рамките на 10 процедури.

Weight loss

продължителност

10 сесии

описание

В 10 процедури с  биорезонансен апарат, сме се постарали да подберем честотите така, че да сме от помощ на всички, които се борят с наднормено тегло и излишни мазнини. Програмата стимулира метаболизма, подава нискочестотен ток, за да стопи излишните мазнини, диагностицира причините.

Моят личен хомеопат

продължителност

4 сесии

описание

Този пакет е за вас, ако предпочитате да се лекувате без употребата на тежки медикаменти и вярвате, че здравето е съвкупност от емоционално, ментално и физическо благосъстояние. Ако страдате от повтарящи се, хронични или настоящи заболявания. 

 

4 Pack

продължителност

4 сесии

описание

Терапевтичен курс с един специалист. Пакет от 4 индивидуални сесии оne-on-one с продължителност 4 седмици ( по веднъж седмично). 

8pack

продължителност

8 сесии

описание

Терапевтичен курс с един специалист. Пакет от 8 индивидуални сесии оne-on-one с продължителност 8 седмици ( по веднъж седмично). 

Виж индивидуалните услуги

Call Now Button