За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

С какво можем да ти помогнем?
01/03/2022
My Mahama
7 мин. за четене

Не знаеш къде се намираш по пътя си, изгубил си идеята и посоката, чувстваш се объркан

Не е трудно да се случи в днешни дни, нали? Може да не харесваш работатат си, връзката си, живота си, ограниченията, неяснотата, непредвидимстта на бъдещето. Може да си стресиран, тревожен , депресиран, дори паникьосан. Може да правиш всичко както трябва и пак да не се получава. Може би крещиш, нямаш желание за нищо, или искаш много неща, но незнаеш как.

Имаш навици, които ти пречат, трудно ти е да взимаш решения, животът те кара да решаваш неща, които не искаш, страх те е. Да се фокусираш е трудно, да се мотивираш също, времето ти се опира и не се съобразява с теб, не успяваш да менажираш всичко. Може да се развеждаш или да се жениш! Да не би да е лесно?!

Имаш деца и не си сигурен, че ги възпитаваш добре, шефа е задник, а партньора не е си е на мястото, трябва да се преместиш в Либерия, да напуснеш работа и за финал, си качил 100 кила. Не можеш да спиш, събуждаш се но си заспал, нямаш цели и въобще за какво го живееш този живот? 

 Какво ще направим ние?

Ние от Mahama’s Life School ще проверим емоционалното ти, психическото ти и физическото ти състояние. Ще разнищим причините, пречките, ще анализираме твоят ум, емоции и тяло. Ще проверим има ли дефицити на вещества важни за психологическото ти състояние. Ако има такива, ще дадем насоки за подобряване на състоянието.

След като балансираме емоционалното ти състояние, ще обърнем вниание на ума ти – как мислиш, какви модели и стратегии за справяне прилагаш. Колко от тях са полезни и колко от тях ти пречат. Ще установим спрямо твоят тип сензорна ситема, историята ти и инструментите ти за справяне кои са точните инструменти и техники , чрез които най – ефективно и бързо да те измъкнем от там. Ще ги опишем в стратегия и ще начертаем пътя.

Дори само до тук да спрем, мозъкът ти вече разполага с необходимата яснота и спокойствие, за да взима добри решения, нали? Но ние няма да спрем тук. Защото е по- забавно да не вървиш сам.  Ще вървим с теб. Ще те вдигнем ако се спънеш, ще ти налеем сила, когато се умориш, ще те заземим, ако се разсеяш и ще те заредим , когато ти свърши горивото и ще празнъваме заедно всеки успех. 

Защото е хубаво да пътуваш с компас, карта, цел и правилните инструменти под ръка. 

Успехът е въпрос на планиране, подготовка, тренировки и отдаденост, защото Животът е игра! За която е добре да си имаш треньор😊

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

[caf_filter id=’3576′]

Call Now Button