За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

отборът

Аз съм Роси и разказвам!

Аз съм Роси и разказвам!

Личен момент

“Разбрах, че думите са моят път, когато един човек се влюби. От разстояние. Без да ме е вижда. Само беше чел думите ми. С думи съм разплаквала от щастие и съм предизвиквала омраза. Думите са един от най-първите дарове на хората, за да стигнат до другия.
Винаги съм вярвала, че има ли желание, има и начин. Когато разбрах, че това е част от философията на Mahama’s Life School, най-логично бе и аз да стана част от центъра.”

Коя съм аз?

Росица е филолог, журналист и човек, който обича думите. Тя е „преводачът“, който прави така, че всичко, казано от специалистите да е разбираемо за клиентите на центъра. Тяхното послание минава през нейната клавиатура.
Росица вярва, че всяка история – независимо дали лична, или на бизнес, може да бъде разказана през емоция. Защото в емоцииите си сме най-истински.

Мога и знам как

Занимавам се със слово през целия си съзнателен живот. Пиша така, както дишам – със сърце. Винаги съм учила и работила с думите – като коректор, научен редактор, сценарист, уеб редактор, автор и журналист. Вярвам, че отразяваме това, което получаваме! Затова се старая да давам най-силните, точни и светли думи.  

процес на работа

снимки от центъра

Индивидуална програма

по метода

3-месечната индивидуална програма на Mahama’s Life School, холистичния център с автентичен подход в България, се изготвя и съгласува с всички петима експерти, участващи в диагностиката и цялостната програма.

всички специалисти

ВСИЧКИ ТЕХНИКИ

индивидуален подход

виж всички пакети

отборът

Ангелина Великова

IT

Петя Йонкова

хомеопат

Вили Влахова

биорезонанс с Biofeedback

Мая Бонева - Махама

лайф коуч, NLP специалист

Лалка Павлова

нейрографик

Десислава Лахтева

мениджър

Росица Николова

копирайтър
Call Now Button