За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

отборът

Аз съм Мая и разбивам!

Аз съм Мая и разбивам!

Сертифициран лайф коуч, бизнес коуч и невролингвистичен терапевт с дългогодишна практика в България и чужбина. Създава стартъп за коучинг чрез виртуална реалност и така реализара на пазара продукт за преодоляване на фобии, базиран на експозиционна терапия във виртуална среда.

 

Личен момент:

„Излетях с еднопосочен билет за Холандия, въпреки уверенията на лекаря ми, че не бива и че ще пия цял живот хормони. Не пия хормони. Не страдам и от паник атаки. От 2000 г. насам съм помогнала на много хора да постигнат същото и далеч отвъд това.“

Коя съм аз?

През последните 17 години, като коуч и невролингвистичен терапевт, Мая разбива грешни модели на поведение и вътрешни ограничения, които пречат на хората да постигат добри резултати. След това изгражда онова по-добро Аз, към което всеки се стреми. Мая вярва, че лайф коучът е своеобразен компас по пътя на промяната. Защото точно като този уред, той е средството, с което хората ще стигат там, където мечтаят да бъдат.  

Мога и знам как

В Mahama’s Life School аз съм сглобката между всички техники и анализи от специалисти. Моята задача е да разбера какъв е основният проблем във вашата ситуация. След това ще създам вашата карта на успеха и ще вървим по пътя заедно.

процес на работа

снимки от центъра

Индивидуална програма

по метода

3-месечната индивидуална програма на Mahama’s Life School, холистичния център с автентичен подход в България, се изготвя и съгласува с всички петима експерти, участващи в диагностиката и цялостната програма.

всички специалисти

ВСИЧКИ ТЕХНИКИ

индивидуален подход

виж всички пакети

отборът

Ангелина Великова

IT

Петя Йонкова

хомеопат

Вили Влахова

биорезонанс с Biofeedback

Мая Бонева - Махама

лайф коуч, NLP специалист

Лалка Павлова

нейрографик

Десислава Лахтева

мениджър

Росица Николова

копирайтър
Call Now Button