За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

отборът

Аз съм Лалка и рисувам

Аз съм Лалка и рисувам

Нейрографиката – иновативна и изключително ефективна техника за баланс, трансформиране и подобряване на жизненото състояние. Ефикасността от тази практика се доказва ежедневно, както чрез нейните собствени достигнати цели и резултати, така и в постиженията й с клиентите.

 

Личен момент:

„Лалка не идва от Лале, макар че много харесвам това пролетно цвете. Лалка е женският еквивалент на Лазар. Всички знаем – „Стани Лазаре!“ И аз станах – следващата, си по-добра версия.“

Коя съм аз?

Лалка е нейрографикът в Mahama’s Life School. Нейрографиката е иновативна и изключително ефективна техника за баланс, трансформиране и подобряване на всяко жизнено състояние. Ефикасността от нея Лалка открива както в постиженията на хората, с които работи, така и в собствените си достигнати цели.

Мога и знам как

Това пътуване започна преди около 8 години, когато се намерихме с коучинга. В началото бях обучаващ се в Mahama’s Life School, впоследствие – асистент-организатор в нови обучителни групи. Преди две години се случи следващото знаково за мен намиране – с нейрографиката. Това е най-нежният и лек начин за работа с емоциите. С нейрографиката правим живота по-смислен и хармоничен вече почти година.

процес на работа

снимки от центъра

Индивидуална програма

по метода

3-месечната индивидуална програма на Mahama’s Life School, холистичния център с автентичен подход в България, се изготвя и съгласува с всички петима експерти, участващи в диагностиката и цялостната програма.

всички специалисти

ВСИЧКИ ТЕХНИКИ

индивидуален подход

виж всички пакети

отборът

Ангелина Великова

IT

Петя Йонкова

хомеопат

Вили Влахова

биорезонанс с Biofeedback

Мая Бонева - Махама

лайф коуч, NLP специалист

Лалка Павлова

нейрографик

Десислава Лахтева

мениджър

Росица Николова

копирайтър
Call Now Button