За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Мая Бонева-Махама и Виктор Стоянов
03/10/2022
My Mahama Медиите за нас

Mahama’s Life School в съвместен проект за отношенията мъже-жени с известно лице на bTV

Виктор Стоянов и Мая Бонева-Махама с полезни съвети, в търсене на баланса на мъжката (марсова) и женската (венерина) енергия. 

 

Виктор Стоянов, познат на публиката от романтичното риалити “Ергенът”, е сред новите лица, които ще бъдат част от есенния сезон на „Преди обед“ по bTV. В поредицата той ще влиза в различни ситуации, за да тества емоции, устойчивост, интелект, физика и др. 

Съвсем скоро той, заедно с центъра за личностно развитие Mahama’s Life School, стартират съвместен проект, наречен “Марс и Венера”. В него, откровено и професионално, Виктор Стоянов и Мая Бонева – Mahama ще споделят теория и практика, хитрости и тънкости за отношенията между различните полове. 

“Постоянно получавам запитвания, особено от мъже, как да изненадам половинката си, как да стана от просто приятел -ухажор, как да призная, че съм влюбен. Все ситуации, в които голяма част от нас са попадали. И смятам, че имам отговори. А като коуч, Мая ми помага да структурирам тази информация и да я поднеса правилно на разбираем език“ – споделя Виктор. 

За успешното представяне на Виктор в ефира на „Преди обед“ и в проекта „Марс и Венера“, самият той премина през първия етап на анализи, в които направи няколко теста, чрез които се установява:

👉 каква е представата на Виктор за самия него на съзнателно и подсъзнателно ниво

👉 какви са моделите от неговото детство, които определят решенията му днес

👉 какъв е моделът му на общуване с другите и какви връзки изгражда

👉 каква е сензорната му система

👉 какви са дългосрочните му цели и полезни ли са те за него

👉 от какво има нужда във връзките и любовта

Тази информация дава ценна насока на специалистите в Mahama’s Life School. Тя може да се използва за всеки човек, който иска да развива своята емоционална интелигентност, да използва пълния си капацитет за реализация, да промени живота си към по-добро и да отработи и отхвърли стари модели и грешки.  

 

На тази база се изработва цялостен профил, който показва:

  • Кои са неговите слаби и силни страни
  • Кои са неотработените емоции
  • Има ли и какви блокажи
  • Какво липсва и какво има в повече

Само познавайки възможностите си, човек може да развие пълния си капацитет. След участието си в „Ергена“, за Виктор Стоянов последва и друга промяна, разгръщайки капацитета си, той се включи в театрално представление с участието на звезди като Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Мария Сапунджиева, Иво Аръков и др. 

И макар да признава, че за личния си живот не обича да споделя много, Виктор е категоричен за това, с което ще се включи в програмата „Марс и Венера“.  

„Смятам, че има неща, които бих могъл да споделя и да бъда полезен!“ 

Повече за нея разказва самата Мая. 

„Програмата се базира на разбирането, че марсовата енергия (мъжката) и венерината (женската), като симбиоза, могат да постигат много повече, отколкото поотделно. Вярваме, че във всеки човек има и от двете енергии. Но всичко, което аз чувам в своя кабинет е „Мъжете не стават“, „Жените не стават“, „Мъжете не могат да чувстват“, „Жените не могат да мислят“. Това са главните характеристики на двете енергии. Виктор е човек, който носи тези две енергии много успешно – умее да показва чувства, но и да слага граници, има опит с дамите и се държи се джентълменски.“

Много хора търсят отговори на въпроси, свързани с взаимоотношенията между мъжа и жената. Отговорите на повечето от тях се крият именно в разбиранията за мъжка и женска енергия:

Мъжката енергия се изразява в действие, планиране, организиране, постигане, насока навън, към света.

Женската енергия се изразява в забавяне на темпото, хармонизиране с тялото, свързване с душа, насочване навътре,  към себе си.

Редица изследвания показват, че множеството психологически проблеми често са обусловени от дисбаланса на двете енергии и излизането от ритъм на природната, изначална човешка същност. 

 

 

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

[caf_filter id=’3576′]

Call Now Button