За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Как Mahama’s Life School ще ви помогне?
26/08/2022
My Mahama Новини

Не знаете къде се намирате по пътя си, изгубили сте идеята и посоката, чувствате се объркани?

И се питате:

 

Защо все на мен? 

Може да:

 

Може би крещите, нямате желание за нищо или искате много неща, но не знаете как да ги постигнете?

 

Имате навици, които ви пречат? Трудно ви е да взимате решения? Животът ви кара да решавате неща, които не искате, страх ви е. Да се фокусирате е трудно, да се мотивирате също. Времето ви се опира и не се съобразява с вас, не успявате да менажирате всичко. Може да се развеждате или да се жените. Да не би да е лесно?!

 

Имате деца и не сте сигурни, че ги възпитавате добре. Шефът ви се държи лошо, а партньорът не си е на мястото. Трябва да се преместите в Либерия, да напуснете работа и за финал – сте качили 100 килограма. Не можете да спите, събуждате се, но сте заспали. Нямате цели и въобще за какво го живеете този живот? 

 

Не е трудно да се случи всички това в днешни дни, нали? 

 

Какво ще направим ние в тази ситуация?

  • Ще проверим емоционалното, психическото и физическото ви състояние.
  • Ще разнищим причините, пречките, ще анализираме вашия ум, емоции и тяло.
  • Ще проверим има ли дефицити на вещества важни за психологическото ви състояние. Ако има такива – ще дадем насоки за подобряването му.

 

След като балансираме емоционалното ви състояние, ще обърнем внимание на ума ви – как мислите, какви модели и стратегии за справяне прилагате. Колко от тях са полезни и колко от тях ви пречат. Ще установим спрямо вашия тип сензорна система, историята ви и инструментите ви за справяне. Ще ви покажем – точните инструменти и техники, чрез които най-ефективно и бързо да ви измъкнем от там. Ще ги опишем в стратегия и ще начертаем пътя.

Дори само дотук да спрем, мозъкът ви вече разполага с необходимата яснота и спокойствие, за да взима добри решения, нали?

 

Но ние няма да спрем тук. Защото е по-забавно да не вървите сами. Ще вървим с вас. Ще ви вдигнем ако се спънете, ще ви налеем сила, когато се уморите, ще ви заземим, ако се разсеете и ще ви заредим, когато ви свърши горивото. И ще празнуваме заедно всеки успех!

 

Защото е хубаво да пътуваш с компас, карта, цел и правилните инструменти под ръка. 

 

Успехът е въпрос на планиране, подготовка, тренировки и отдаденост, защото Животът е игра! За която е добре да си имате треньор.

 

А ако сте готови за една истинска и по-дълбока трансформация, ще ви разкажем и за нашата индивидуална и комплексна 3-месечна програма.

Коучинг център Mahama‘s Life School предлага на 1 място уникални за България услуги и комплекс от практики за личностно и бизнес развитие, трансформация и индивидуална и семейна терапия. 

Събрахме високоспециализиран екип от сертифицирани професионалисти с многогодишен опит и международни специализации за лайф и бизнес коучинг, квантов биорезонансен фийдбек, невро-лингвистично програмиране, нейрографика, хипнотерапия, коучинг астрология, коучинг нумерология и хомеопатия, които изготвят цялостен анализ за причините за вашите проблеми и неразположение и систематизират най-краткия път за ефективно им решение. 

Точно затова и изградихме индивидуална комплексна 3-месечна програма за пълна трансформация на всички нива – ум, дух и тяло – чиято методология от старта на програмата разчита всички особености във физическо, емоционално, ментално състояние, както и спецификите в моделите на мислене, поведение и блокиращи вярвания. Това ни позволява бързо и точно да се ориентираме към най-ефикасните техники за справяне с всеки казус, който клиента ни постави. Така за 3 месеца гарантираме резултати, търсени с години. Резултати, под които с удоволствие и отговорност, можем да се подпишем!

 

 

Имате нужда от промяна? Не се колебайте да ни изпратете запитване за повече информация относно нашите услуги или се свържете с нас на телефон 0884 63 93 93 и запишете своя час за консултация.

 

Следете блога на сайта ни, Facebook страницата или Instagram профила ни, за да получавате още интересна и полезна информация. Не пропускайте нито едно наше видео със съвети, като се абонирате за нашия канал в Youtube.

 

За седмични съвети от нашите терапевти и възможност да зададете всеки свой въпрос, влезте в нашата отворена Facebook група – Mahama’s Life School Community.

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

Call Now Button