За Нас

Защо Mahama’s Life School

Видео

Как помагаме

Техники

Статии

Mahama’s Exclusive Shop 

Работно време

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК
от 09:00 до 21:00 часа (EAST)

Контакти

град София
жк. „Хладилника“
ул. „Банат“ 1 ет. 1. Офис 1

Блог

Какво е коучинг и защо имате нужда от него?
09/08/2022
Лайф коучинг

Не знаете всъщност какво е лайф коучинг и ви е писнало да попадате на хора, които ви говорят за личностно израстване? Предубедени сте в смисъла да работите над себе си с чужда помощ или имате неуспешен опит в тази посока? 

Време е да разбием клишетата, че лайф коучингът ще промени живота ви с магическа пръчка и ще го трансформира с няколко думи. Той е инструментът, с който ще видите правилната посока в пътя си напред и нагоре, защото цялата промяна идва от ВАС с наша помощ. И в тази връзка ще ви питаме няколко въпроса: 

 

Как да разберете, че имате нужда от лайф коучинг?

Къде се виждате след 5 години? А знаете ли как ще стигнете до там?
Повтаряте ли едни и същи грешки? Разочаровани ли сте от живота?
Искате ли да сте щастливи, спокойни и да живеете със страст?

Искате ли да забравите за всички страхове, да вярвате повече в себе си и във възможностите си?  Вече не вярвате в любовта и че заслужавате хармонични взаимоотношения?

Много въпроси, различни отговори, липса на ясен план и действие. Не знаете по кой път да поемете и как да преобразувате живота си така, че да ви удовлетворява? Ето така разбирате, че имате нужда от коучинг.

 

Лайф коучинг – вашият треньор по живот.

Лайф коучът не е човекът, който ще ви промени живота. Той е човекът, който ще ви помогне вие сами да го направите и ще ви даде нужните механизми да го случите. И всичко това ще стане на база поредица от тестове, които ще определят вашия начин на мислене, възприятие и блокажи, за да говори на вашия език. 

Как?

  • Като ви провокира да преразгледате ситуацията, в която се намирате, от всички възможни ъгли и да намерите сами най-правилното решение, или най-подходящия нов подход за себе си.

Той перфектно знае как да: намерите себе си, разберете къде се намирате в момента, да откриете къде искате да бъдете и как да стигнете до по-доброто си АЗ. 

Коучът ще ви помогне да: създадете ясни и постижими цели, да разберете как и защо се самосаботирате, да начертаете пътя до новите си цели, ще тренира с вас новите ви навици и ще бъде за вас източник на мотивация всеки ден до края на пътя до целта.

Той няма да ви каже кой е правилният път, а ще ви помогне сами да разберете коя е правилната посоката. Само така играта е честна.

Добрият коуч знае какво означава трансформацията, качването на нивата на живота или бизнеса ви, знае какво коства тази промяна за вас психически и физически. Той знае как да ви преведе през етапа за най-кратко време и най-безпроблемно, и има отговорите на въпросите: „ Как?“ и „ Защо?“

 

Коучинг център Mahama’s Life School.

В лайф коучинг центъра ни ще се запознаете със специалисти в сферата на личностното израстване. С дългогодишен професионален опит, натрупани знания от безброй курсове, семинари и международни проучвания, съвременни световни техники с доказан резултат, които също като вас са преминали през своите житейски трудности и са открили ефективен начин да ги преодолеят.

Те ще:

  • вървят с вас,
  • ви вдигнат, ако се спънете,
  • ви налеят сила, когато се уморите,
  • ви заземят, ако се разсеяте,
  • ви заредят, когато ви свърши горивото и
  • празнуват заедно с вас всеки успех!

Защото е хубаво да пътувате с компас, карта, цел и правилните инструменти под ръка. 

Успехът е въпрос на планиране, подготовка, тренировки и отдаденост, защото Животът е игра! За която е добре да си имате треньор. 

 

🔹🔹🔹

Имате нужда от промяна? Не се колебайте да ни изпратете запитване за повече информация относно нашите услуги или се свържете с нас на телефон 0884 63 93 93 и запишете своя час за консултация.

Следете блога на сайта ни, Facebook страницата или Instagram профила ни, за да получавате още интересна и полезна информация. Не пропускайте нито едно наше видео със съвети, като се абонирате за нашия канал в Youtube.

За седмични съвети от нашите терапевти и възможност да зададете всеки свой въпрос, влезте в нашата отворена Facebook група – Mahama’s Life School Community.

 

В името на вашия успех:

Мая Бонева – Махама

Друго от Блога

[caf_filter id=’3576′]

Call Now Button